Nuff

Tuesday, November 2, 2010

$1 Ringgit Fractional prefix 1

Prefix E/1


Prefix F/1


Prefix G/1


Prefix H/1


Prefix J/1


Prefix K/1


Prefix L/1


Prefix M/1


Prefix N/1


Prefix P/1


Prefix Q/1

Orang kata semudah ABC...Tapi prefix ABC masih belum ada....D/1 tercicir pulak scan...
Ada sape2 yang ada A/1, B/1 dan C/1?
Jika ada lebih, share with me please...

8 comments:

mnfaj said...

wah sab ganas ni .. all unc? adoii x mampu lg. hehe

MGMSabri said...

x semua UNC...
ada yg Aunc dan GEF/EF++ je.
kebetulan jumpa yg agak harga berpatutan.
hehehe...

Ezao' Edogawa said...

salam sab. wah ni duit seringgit lama ke? tak pernah jumpa la, baru hari ni aku jumpa. thanks sharing.

lama tak lepak blog duit ni, maklumlah masa mmg tak cukup nk stdy. ni pun curik2 nasa je. hehe.

nas said...

Salam sab...aku xjumpe2 lagi duit singgit cm2...yang jumpa ala2 mcm 2..tp lain sket...hu3
xsangka plak ader prefix yang leh divide2 :)


Apa itu 'Anak Ikan' dan 'Anak Ayam'??

MGMSabri said...

salam nas,
hehehe...prefix fractional ni ada dari series 1-series 4.
1967-1983.
sape nk jadi anak ikan?

nas said...

erm..yeker ko kat hospital??? ader ape nyer???
isk3..risau plak aku :#

MGMSabri said...

iyer...kt hospital...ayah sab sakit.
masuk hospital sejak 5 nov lagi.
sab tinggal di sini sementara.
dan tangguh dulu urusan lain.

hairie brutalmania said...

aku ada duit ni.... yg lagi lama dari ni pun aku ada... one dollar malaya 1 july 1941