Nuff

Thursday, September 2, 2010

RM1 ODD SERIAL NUMBER UNC

Front


4 pieces in running number with prefix 'YA'


ODD serial Number with UNC condition.
Thanks to my brother who gave these notes to me.

9 comments:

nas said...

aku pon ader banyak gak duit prefix yang same...tapiitu duit baru jelah...

Sabri said...

kena cari yg semua nombornya nombor ganjil atau semua nombor genap.
baru best nas.
hehehe

Mr. Danny said...

Nombor 0 rasanya bukan nombor ganjil kan..hehehe aku tak terpikir pun nak kumpul nombor ganjil..maybe nak start..

sabri said...

to Mr. Danny,
Bgi sab nombor 0 bukan nombor ganjil.
1 3 5 7 9 nombor ganjil.

nas said...

heheheh..ok2 akan dicari :P
tak mau la kalu da jmpe duit cm2 nak bg duet raye kat orang..ehehehe..ermm..xpe2..ko mane la buli aku :)

Sabri said...

jika dpt, bgi kat sab je sbgi duit raya...hehehe...
thanks nas.
buli ko...hahaha

Anonymous said...

Took me time to read the whole article, the article is great but the comments bring more brainstorm ideas, thanks.

- Johnson

nas said...

haks...aku pon da lame4 tak singgah disini..aku pon raye mane ader aku on9...nasib bek lpas balik dr kg aku baru sempat nak on9...hehehehehe
xpe la..aku sendiri bagi side effect kat entri blog aku pasal adik angkat..so aku xley la terima..hahahaha

MGMSabri said...

to johnson:
TQ coz visiting my blog.keep coming here ya.

to nash:
boleh jer...x kisah jika bgi side effect kt entri...tu kan suatu ingatn.yg baik jdikan contoh dan ingtn.yg buruk dijauhkan.